Op zoek naar een specialist in schoorsteenvegen? Neem contact op.

Schoorsteenvegen Gert is expert in het herstellen van schouwen
Veilig genieten van een gezellig haardvuur

Net zoals elk onderdeel van uw woning moet ook een schouw goed onderhouden worden. Het jaarlijks vegen van schoorstenen is een efficiënte manier om uw schouw in goede conditie te houden, maar soms is er meer nodig. Schoorsteenvegen Gert is gespecialiseerd in het herstellen van schouwen in Belsele en helpt u graag verder.

Geef uw oude schouw het nodige onderhoud

Vooral oude schouwen moeten op tijd en stond grondig gecontroleerd worden op mogelijke slijtage. Voegen kunnen poreus worden, met lekkage als resultaat. Ook kan de verzanding van voegen zorgen voor terugslag van rook, met mogelijke koolmonoxidevergiftiging als gevolg. Laat uw schouw dus op tijd controleren en indien nodig repareren.

Wij zorgen voor een professionele herstelling van uw schouw

Als blijkt dat er schade is aan uw schoorsteen, helpt Schoorsteenvegen Gert graag met het herstellen van schouwen. Dit kan door het bijwerken van voegen en/of het cementeren van losliggende stenen. Indien nodig wordt er ook een nieuwe inox schorsteenvoering geplaatst. Wij komen ter plaatse, inspecteren uw schouw en voeren de nodige werken uit zodat u weer jaren verder kunt.

Maak een afspraak

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze werkwijze? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een schouwherstelling in Belsele? Aarzel niet en neem contact op met onze schoorsteenveger. Wij helpen u dan graag verder.

Heeft u een vraag?

Contact