Op zoek naar een specialist in schoorsteenvegen? Neem contact op.

Vakkundig verwijderen van vogelnesten
Dankzij ons vormen vogelnesten niet langer een belemmering voor uw schouw

Als u uw schouw optimaal wilt laten functioneren, is het aangeraden deze minstens één maal per jaar te laten reinigen. Zeker in het voorjaar is er een grote kans dat vogelnesten en ander vuil de werking van uw schoorsteen hinderen.

Laat uw schoorsteen tijdig controleren

Schoorsteenvegen Gert is uw specialist in het verwijderen van vogelnesten in Belsele. Een geblokkeerde schoorsteen is niet zonder gevaar. De rook blijft in de woning hangen, met als mogelijk gevolg CO2-vergiftiging en zelfs brand. Wacht dus niet te lang en laat uw schoorsteen tijdig controleren op vogelnesten.

Vermijd vogelnesten met vogelwering

Bij de controle van uw schoorsteenkanaal kijken we zorgvuldig na of er zich vogelnesten bevinden. Indien dit het geval is, worden deze vakkundig verwijderd. Wilt u dit probleem in de toekomst vermijden? Dan kunt u ervoor kiezen om een vogelwering (rooster) te laten plaatsen. Op die manier bent u er zeker van dat uw schoorsteen nooit nog als nestplaats zal dienen.

Vraag uw vrijblijvende factuur aan

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor het verwijderen van vogelnesten? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij Schoorsteenvegen Gert in Belsele. Wij komen graag bij u langs en maken uw schoorsteen weer volledig vrij.

Heeft u een vraag?

Contact